Вести од компанијата

Вести

Апликациите на интерактивен LED екран на допир

Интерактивните LED екрани на допир се решенија за соработка дизајнирани да интегрираат интерактивни табли,видео конференција , безжичен систем за презентација, компјутер, итн. Најновата технологија им овозможува на учесниците безбедно да се приклучат без разлика дали се во собата или треба да имаат состаноци од далечина. Интерактивниот рамен панел не е погоден само за апликација за образование, туку и за деловна соработка.
Образование
Традиционалните табли и дигитални проектори доведуваат до ограничување на гледањето и учеството, додека интерактивните LED екрани на допир можат да им помогнат на едукаторите да создадат модерни училници фокусирани на податоци за да ја подобрат соработката и учењето. Најновиот софтвер за интерактивни дисплеи со рамен панел има можности за анализа што може да го проверува присуството, да ги измери способностите за одговор на учениците и да создаде интерактивна средина. Наставниците исто така можат да го снимаат предавањето за споделување после часовите.
01
Деловна соработка
Подобрете ја соработката и продуктивноста помеѓу тимовите лице-в-лице и оддалечените тимови без да ги оптоварувате вашите ИТ ресурси - сето тоа се заснова на интерактивни LED екрани на допир, дизајнирани да им помогнат на учесниците брзо да започнат состаноци, да споделуваат содржини и да стимулираат креативност и иновации.
02
Поедноставен стандардизиран дизајн
Ја лансиравме Open Pluggable Specification (OPS) за стандардизирање на системската архитектура помеѓу интерактивни LED екрани на допир и медиа плеери. Тоа значи дека дизајнот, распоредувањето и управувањето со интерактивни LED екрани на допир се поисплатливи. На пример, поставувањето на интерактивен LED екран на допир е едноставно како приклучување на компјутерскиот уред OPS во отворот за OPS на интерактивниот дисплеј. Интерфејсот на OPS со мала моќност, високо модуларен приклучен формат ги користи најновите иновации во процесорите Intel® за поддршка на напредни функции, како што се интерактивност и анонимна анализа на публиката.

Време на објавување: Декември-13-2021 година